Sales referenties

Joep de Jong
Managing Director
JLS International BV

Ik heb het genoegen inmiddels al meer dan 15 jaar met Ingrid te mogen samenwerken. In diverse rollen en functies heeft ze bewezen succesvol te kunnen zijn, het meest recent als Directeur Commercie bij Van Harte & Lingsma. Daar heeft ze in de periode dat ik daar directeur was op een uiterst succesvolle wijze bijgedragen aan het professionaliseren van de sales afdeling. Zij was in die hoedanigheid mede verantwoordelijk voor de financieel succesvolle jaren 2010, 2011 en 2012. Ingrid is een excellente netwerkster, die in staat is vertrouwen te geven en tegelijkertijd op haar beurt vertrouwen verlangt. Ik heb ervaren dat ze vanuit dat wederzijds vertrouwen duurzame relaties weet op te bouwen die zowel in ‘het hoofd’ als in ‘het hart’ gegrond zijn.

Rob Schenk
Director Sales SI
Atos

Ik heb Ingrid leren kennen als een echte sales professional met een uitgebreid netwerk.

Ze is energiek, betrouwbaar en heeft een grote mensenkennis. Ingrid verbindt. Met haar uitgebreide netwerk van mensen die zij écht kent weet zij altijd wel iemand te vinden die je kan helpen bij jouw vraag.

Klanten doen graag zaken met Ingrid. Ze doet namelijk geen concessies aan de waarde die zij toevoegt voor de klant.

Kortom een mensen-mens met een scherp zakelijk inzicht waarmee ze voor zowel klant als leverancier altijd zoekt naar de beste oplossing. Ik kan haar van harte aanbevelen!