Kun je verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt ontmoet?

Tinder
Ik slinger mannen. De meesten naar links, een enkeling naar rechts. Vaak zonder goed te kijken. Het is een leuk tijdverdrijf en af en toe volgt er een digitaal gesprek.
Mijn regels zijn duidelijk. Geen duidelijk foto: naar links, afstand te groot: links, te klein: links, spelfouten: weg! Blote lichaamsdelen: kansloos!

En dan komt hij voorbij. Iets in zijn ogen treft me maar als ik zijn tekst lees slinger ik hem achter de kanslozen aan. Hij werkt namelijk in Italië en dat is nou niet bepaald dichtbij. Toch nog even teruggehaald want… die ogen… Ach wat, ik kan hem altijd nog ontmatchen en misschien slingert hij mij wel opzij.

Poink! Match!

Hij begint meteen te typen en hij houdt me achter mijn iPhone. Of we zullen appen. We wisselen nummers uit en hoppa! Hij maakt contact met FaceTime. “HELP!” Ik zit op de bank in mijn oudste trui. Mijn vanmorgen zorgvuldig aangebrachte make-up is na een dag hard werken uitgelopen en mijn huis is een rommeltje. Ik posteer me zo charmant mogelijk tussen de troep en neem het beeldgesprek aan. Ruim twee uur later zijn we nog lang niet uitgepraat maar is het echt bedtijd.

Wat gebeurt hier?

De volgende dag moet ik aan hem denken. Hij appt en ik app terug. Ik begin uit te kijken naar zijn berichtjes. En als het te lang duurt stuur ik zelf iets. Hij reageert direct! En ik vind het leuk!
Na een aantal dagen veelvuldig contact begin ik me af te vragen of je verliefd kunt zijn op iemand die je nog nooit hebt ontmoet. En ik weet het antwoord!

De afspraak: Hij komt vrijdag op Schiphol aan en ik sta bij de gate. We drinken wat en als er dan nog steeds een klik is gaan we de volgende dag lunchen.
Dat jaar vieren we ons eerste oud en nieuw samen!

15 gedachten over “Kun je verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt ontmoet?”

  1. Herkenbaar. Mijn oma zei al Op elk potje past een deksel. Veel geluk samen. Weer een nieuw jaar tegemoet. XX Marjan.

  2. Een mooie match. Zo kan het dus ook. Fantastisch. Blijf ervan genieten nog vele jaren . xx Ik wens jullie memorabele feestdagen en een grandioos 2019. xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *