De hangmatten van Tropilex

Soms wordt mij gevraagd of ik een blog wil schrijven over een artikel dat aangeprezen wil worden. En als ik daar enthousiast over ben dan doe ik dat. Ik probeer het artikel uit en als het me bevalt blijf ik het gebruiken en kan ik er vol overtuiging een verhaaltje over schrijven.

Tropilex

Of ik over de hangmatten van Tropilex wilde bloggen hoefde ik geen moment na te denken. Ik kén ze namelijk al!

Onze Italiaanse vrienden hebben een hangmat én een hangstoel in hun olijfboomgaard met uitzicht op de vallei. Als je dan een minuutje wilt uitrusten kun je daar even tot jezelf komen. Zo’n minuutje wordt dan altijd een uur want je valt in slaap. Geheid.

Slapen

Dat gaat zo: Eerst klim je in de hangmat. Ik ben inmiddels een gevorderde gebruiker dus ik lig in één keer. Dan wieg je jezelf wat heen en weer door af en toe een been te bewegen. Maar van dat wiebelen word je een beetje moe dus stop je er op enig moment mee. Dát is het moment waarop je ogen dicht gaan.

Boomgaard

En nu heb ik dus zélf ook zo’n hangmat. Half in de zon, een beetje in de schaduw, binnen gehoorafstand van vogels en cicaden, net ver genoeg van het huis om niet gestoord te worden door wachtende werkjes. Het felle groen van de stof kleurt vrolijk bij de natuurlijke tinten van de boomgaard.

Ik ga er straks even in liggen en tijd nemen om er een blog over te bedenken.

Klik hier: Hangmatwereld of hier: Tropilex
Voor hangmatten, hangstoelen, babyhangmatten en allerlei leuke accessoires

4 gedachten over “De hangmatten van Tropilex”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *