Dagcrème

Ik ga uit logeren. Ik pak mijn tas in en doe de toiletspullen in een aparte toilettas.

Bij mijn vriendin word ik warm ontvangen. We kletsen wat, heffen het glas en als het bedtijd is staat er een heerlijk opgemaakt bed klaar.

Na het ontbijt vertrek ik weer naar Markelo. Ik maak de tas leeg en zet de toilettas nog even in de badkamer.

De volgende ochtend merk ik dat ik mijn dagcrème niet heb. Ik app mijn vriendin dat ik hem waarschijnlijk in haar badkamer heb laten staan. Zij vindt hem niet en kijkt voor de zekerheid ook nog even in de logeerkamer. Ikzelf ga de tassen nog eens na en kijk in de auto of hij misschien ergens uit is gevallen. De dagcrème is verdwenen!

En dan staan we samen voor de spiegel. Hij doet zijn kastje open en pakt een potje crème om op zijn gezicht te smeren. “Lekker spul”, zegt hij.

Dáár is mijn dagcrème!

2 gedachten over “Dagcrème”

  1. Hoi Ingrid, leuke anekdote van de dagcrème. Maar waar ik nu zo benieuwd naar ben: wat is dat voor fijne dagcrème? Altijd interessant om te weten.
    Groetjes, Hanny Gijsel

    1. Hoi Hanny, wat leuk dat je reageert. Ik heb eigenlijk geen vast merk. Hier ging het om de dagcreme van Oil of Olay met SPF. Maar ik gebruik ook cremes en serums van The Ordinary, die koop je bij Douglas en kosten bijna niks. Vroeger kocht ik spullen van Cinique. Ik merk geen verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *