Disclaimer

Copyright

Alle teksten, recepten en foto’s op deze website zijn eigendom van ingridschouten.nl tenzij anders aangegeven. Op de website berust copyright © en niets mag zonder toestemming gekopieerd of worden gebruikt.

Niet commercieel gebruik

Als u mijn teksten, recepten of foto’s wilt overnemen voor niet-commercieel gebruik, plaats dan altijd een link naar deze website en vermeld de bron. Laat je het ook even weten?

Commercieel gebruik

Het is alleen toegestaan om foto’s van ingridschouten.nl voor commerciële doeleinden te gebruiken als hier vooraf toestemming voor is gevraagd. Uiteraard dient er dan ook een link naar deze website geplaatst te worden (bronvermelding). 

Recepten disclaimer

Alle recepten zijn door mij uitgeprobeerd en naar mijn eigen smaak goed bevonden. Maar smaken verschillen en ik ben niet verantwoordelijk voor verschil in smaakbeleving.

Hoewel deze website zo zorgvuldig mogelijk wordt samengesteld en onderhouden, kan het zijn dat de informatie typefouten of onjuistheden bevat. Aan de inhoud van ingridschouten.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Ingridschouten.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan is door het gebruik van deze website.