Huis te koop

Het was even zoeken, maar op een goede dag vond ik mezelf. En het huis dat ik betrok was mijn burcht. Helemaal naar mijn zin verbouwd en heel erg van mij. Een fijne, veilige plek. Ik werd er nog meer mijzelf. Een sterke kerel die me hier weer uit kreeg.

De kerel kwam maar ik hoefde er niet uit. Hij trok bij me in en langzamerhand gooide ik ramen en deuren open.

Dan:

De plek in Italië verbouwen we net zolang totdat het van “ons” is. We fantaseren over kippen en een kat. Misschien een geitje? Als we na drie weken vakantie naar huis moeten nemen we een besluit. We willen vaker op het Italiaanse platteland zijn.

Terug in Het Huis spreken we steeds vaker over een plek in Nederland waar we ook vrij en in de natuur kunnen zijn. En we vinden het huis in Markelo. Aan de rand van een groot bos. Eekhoorns over je tuintafel. Wakker worden van de vogels. Eenden die komen bedelen en in de achtertuin begint het bos!

Nu:

Ineens ziet Het Huis in Alphen er anders uit. Ik zit aan de eettafel en realiseer me dat ik hier weg ga. De makelaar ziet ook dat het een fantastisch huis is en verzekert ons dat we het zó kwijt zijn. De styliste komt en is binnen tien minuten weer buiten. Niks aan doen, het is perfect.

Nu staat het huis op Funda. Natuurlijk hopen we op een mooi bod. Maar stiekem hoop ik dat er enthousiaste mensen komen die ik dit huis gún.

3 gedachten over “Huis te koop”

  1. Hallo Ingrid, een prachtig burcht is het zeker. En ik ben nu al ontzettend trots dat ik het straks mijn burcht mag noemen. Want al bij eerste binnenkomst werd ik omringd door warmte en licht. En kreeg spontaan een glimlach op mijn gezicht. Appte direct mijn makelaar met het bericht, hier wordt ik blij van, hier wil ik graag in wonen. Je hebt het huis heel mooi verbouwd en sfeervol ingericht. Het voelt als thuis komen en ik hoop dat ook ik hier heel gelukkig ga worden. En bedankt voor je attente hulp bij het overnemen van huisraad. De basis is gelegd, nu nog aanvullen met mijn ziel en zaligheid en het perfecte huis voor mij is een feit.
    Zo blij mee!
    Liefs, Karin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *