Vitality

Ik bestel een jurk bij Zalando en ik betaal met… Vitality punten! Zo heb ik bij BOL al diverse boeken en nagellakjes gekocht en zelfs een lekkere crème bij de Etos gehaald.

Ik sport en beweeg, ik wandel en loop hard. En voor die activiteiten krijg ik punten van Vitality. Dat is een app waarmee je je sportieve activiteiten registreert. Per week moet ik een aantal punten halen en als dat lukt krijg ik een cadeaubon. Per vier weken de waarde van twintig euro.

Zojuist heb ik mijn nieuwe Apple watch bij Vitality besteld. Vitality stort twee jaar lang elke maand een bedrag op mijn rekening totdat de watch helemaal is betaald! Bovendien krijg ik vijf maanden een aanvullende verzekering helemaal voor niks!

Hoeveel ik daarvoor moet sporten? Nou gewoon wat ik altijd al doe. Ik haal het maximaal aantal van 800 punten per week. Daarvoor loop ik drie keer per week hard of ik maak een wandeling. Als je iets minder sportief bent wordt het aantal punten dat je moet halen aangepast. Maar het doel is wel om je in beweging te zetten.

Mij motiveert het enorm! Meestal haal ik mijn punten al op woensdag maar soms zeg ik op zondagavond tegen Dré: “We moeten nog even een klein rondje wandelen”. En hoppa, dan is de cadeaubon weer binnen!

Vitality is een samenwerking met de zorgverzekeringen van ASR, DITZO en de Amersfoortse.


Photo by Bruno Nascimento on Unsplash

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *