Panama Jack’s

Vorig jaar al vond ik ze mooi; de Panama Jack-laarzen die je nu op veel tv ziet. En dit jaar heb ik ze gekocht. Ik had er een goede reden voor want je kunt er mee wandelen in het bos, werken in de tuin zonder natte voeten te krijgen en ze zijn heerlijk warm.

Er is één minpuntje. Ze veranderen de pijpen van mijn broek in eigenwijze draaipijpen. Zodra ik ze een half uurtje aan heb voel ik dat de rechter zijnaad probeert een linker naad te worden. Eerst dacht ik dat het aan mijn broek lag, maar ze doen het bij ál mijn broeken. En die broeken draaiden nooit eerder. Ook niet als ze in laarzen zitten.

Vanmiddag liep ik langs de winkel waar ik ze kocht. Ik vertelde over mijn irritatie. De dame hief haar handen in de lucht en riep: “Bekend! Ze doen het bij iedereen! En er is niks aan te doen.”

Dus als je mij ziet lopen en elke honderd meter aan mijn broekspijpen ziet trekken dan weet je wat ik aan het doen ben.

2 gedachten over “Panama Jack’s”

  1. Het lijkt mij dat ze dan net iets te strak zitten bij je kuiten,wat ik zou doen,let op!beginnen met een laars iets of wat uit te laten kloppen bij een goede schoenmaker dat je daar net iets meer ruimte krijgt.Andere oplossing een band maken van een pantykous dat je been goed heen en weer gaat zonder wrijving.Suc6

    1. Dankjewel Clasine, dat ga ik doen. Die van die panty heb ik al geprobeerd. Helpt eventjes. Het komt waarschijnlijk doordat er een (nep)bontvoering in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *