Dinsdag

Verhuizen. Het houdt ons bezig. De eerste lading dozen is al naar de opslag in Hengelo en ik poets wat er al schoongemaakt kan worden. Dat de Kärcher raamwisser al is verhuisd maakt niet uit. Ik kan het nog steeds met spons en zeem.

Vandaag gaan mijn gedachten ook naar iets anders: De boeren trekken in groten getale met hun tractoren naar Den Haag en ik krijg mijn trekkerrijbewijs. Ik vind dat een mooi toeval. Kunnen we verder natuurlijk niks mee. Ik post het op Twitter en Facebook en dat levert toch weer een paar glimlachjes op.

Ook Hongkong houdt mij achter de laptop. Want daar zijn mijn dochter Monique en haar man Stefan. Ze kijken vanuit hun hotel op de straat waar zich een massaal protest afspeelt. Horden betogers rennen tussen het verkeer en er wordt geschoten met traangas. Wij bekijken hun filmpjes via Whatsapp. Ze beloven in het hotel te blijven met twee biertjes, een pak Oreo’s en vier yoghurtjes. Er zijn mensen die met minder moeten overleven dus ik maak me geen zorgen. Gelukkig melden ze aan het einde van hun dag dat alles weer rustig is.

Morgen maar weer verhuizen…

fotobron: FD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *