Innovatie

Olivier

Hij is blij dus heeft hij blije ouders en heel erg blije grootouders.
Als hij komt logeren is het feest. Hij kan nog net niet lopen maar dat zal niet lang meer duren. Handig en vooral snel kruipt hij op z’n doel af. Dat dat wel eens een verboden doel is maakt hem niet uit. Gister maakte ik 13.000 stappen en dat was niet omdat ik had gesport.

Innovatie

Ik ben onderhand weer, net als vroeger, behendig in het verschonen van een luier. Er is wel iets veranderd aan die luiers.

Toen mijn kinderen klein waren legde je het kind op z’n rug, benen omhoog, luier eronderuit, nieuwe eronder, eventueel schoonmaken, poederen of smeren en plakkers weer dicht. Dat was voor die tijd al behoorlijk modern want veel van mijn vriendinnen gebruikten nog katoenen luiers. (Voor de jonge moeders onder de lezers, katoenen luiers moet je uitwassen en kun je opnieuw gebruiken)

Onze kleinzoon heeft andere luiers. Dat zijn broekjes met heel zacht elastiek aan de bovenkant en je trekt ze aan of uit zoals je een broekje aan trekt. Of uit natuurlijk. Bij het uittrekken scheur je de zijkanten los.

Hopla!

Enthousiast over zoveel innovatie scheur ik een zijkant van de luier los en in één beweging ook de andere kant. “Hopla”, roep ik, terwijl ik met een grote zwaai de luier onder Prins Charmings billen vandaan trek. En ik zie nog net hoe een grote drol door de lucht vliegt en tegen de ruit van de tuindeur plakt.

10 gedachten over “Innovatie”

  1. Haha Jngrid

    Guess what dat soort broekjes heb je ook voor mensen op leeftijd… handig joh… je kan ze kapot trekken en weer een ander aan doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *