Ballerina’s en groene thee

Droom

De Alpe d’ Huzes heeft erin gehakt. Zeven uur en veertig minuten de berg oprennen heeft zijn tol geëist. Naast prachtige ervaringen, echte emoties, mooie vriendschappen en veel geld voor KWF heeft het ook knopen opgeleverd. Verklevingen in benen en billen die er wel uit gaan, maar niet snel genoeg om al op schema te liggen om in november mijn droom te verwezenlijken: Meedoen aan “De Marathon van new York”.

Massages
Dus ben ik naar Jean Paul gegaan. JP is massage therapeut. Hij “vindt” iets van mijn droom…  Gelukkig is hij zelf ook een fanatieke sporter. Hij snapt het dus wel. En hij knijpt, drukt, wrijft en praat. Mooie sessies zijn het en het helpt. Afgelopen zaterdag kon ik weer redelijk 11 km rennen. Na afloop geen last van verzuring.

Ballerina’s
Af en toe lijkt het wel of ik aan de Olympische Spelen ga meedoen. Ik drink in plaats van wijn alleen nog groene thee, eet grote borden rauwe spinazie, meet mijn PH-waarde, slik magnesium, calcium, bicarbonaat en weet ik wat al nog meer. Ik was altijd uit te tekenen op hoge hakken, maar dat is slecht voor mijn kuiten dus heb ik nu ballerina’s in alle kleuren. En ik vind het heerlijk!

Loopmaatjes
De trainingen op de atletiekvereniging zijn zinvol om de loopsnelheid op te voeren, maar ze zijn erg belastend voor mijn spieren. Het is al een paar keer voorgekomen dat ik voortijdig uit de training moest met verzuurde benen. Ik heb me nu voorgenomen om eerst weer een afstand te kunnen lopen en pas als dat goed gaat weer rustig te gaan meetrainen. Herstellen en weer verder…

Wordt vervolgd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *