Koolhydraten en zo

Oke, koolhydraatarm dus. Ik vind het een fantastisch dieet want ik mag bijna alles wat lekker is opeten. Partjes ei omwikkeld met ham bij de borrel, antipasti, tagliata met rucola, avocado’s met zalm en scrambled eggs. Nootjes! Wat een feest!

Ik hou me goed aan de regels. Geen stokbroodje met olijfolie uit eigen boomgaard voor mij. Zitten er eigenlijk koolhydraten in Prosecco? Vast niet zoveel!

Dré stopt bij de MacDonalds voor een softijsje. Ik ben sterk en sla deze keer over. We gaan straks uit eten bij Da Gio.

Bij het restaurant is het makkelijk kiezen. Vooraf wil ik graag affetati (vleeswaren) en daarna een heerlijke biefstuk met gegrilde groenten. En ik weersta het toetje. Wat heel erg knap is want ze hebben hier de allerlekkerste Crème Brulee.

De volgende dagen hou ik het makkelijk vol. Ik zondig alleen met Prosecco. Maar dat is de schuld van Dré; hij schenkt mijn glas vol en dan mag ik hem niet teleurstellen.
Na drie dagen stap ik hoopvol op de weegschaal.

P L U S t w e e k i l o.

4 gedachten over “Koolhydraten en zo”

  1. Als je terechtkomt in een warmere omgeving houdt je lichaam direct meer vocht vast!! Van het koele NL vorige week naar het warme Bellla Italia levert je dus zo maar een paar tijdelijke kilos’s op!!

    En die Prosecco….. Daar zitten wel koolhydraten in natuurlijk, die verbrand je lichaam als eerste en die worden dus niet omgezet in vetten. So… No Worry!!! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *