Moederdag

Ach, ik ben er niet zo van. Ik hou van mijn kinderen en zij van mij. Elke dag en onvoorwaardelijk. Mijn moeder hield ook niet van moederdag. Vond het overdreven gedoe. Tot ik het een keer vergat. Toen hadden we de poppen aan het dansen.

Matthijs en Monique vergeten Moederdag niet. Vragen me of ik thuis ben. Wat een hele relevante vraag is want ik ben niet vaak thuis. We zitten in elkaars hart en een betere plek kun je je niet wensen.

Het is mijn eerste Moederdag zonder moeder. We gaan uit lunchen met mijn schoonouders en ik ben druk met van alles. Maar ik ben je niet vergeten hoor, mam.

5 gedachten over “Moederdag”

 1. Inmiddels mijn 2e moederdag zonder mijn mama. En dit zijn de dagen dat het gemis wat harder binnenkomt, en dat terwijl ik ook niet zo’n moederdagtype ben. Vreemd hoe dat werkt.

 2. Ook mijn 1e keer zonder mijn moeder.
  Het deed me zoveel meer dan ik had verwacht. zij had dezelfde instelling als die van jou.je hebt het weer zeer raak verwoord

 3. Inderdaad ik vind het elke dag Moederdag
  We houden van elkaar en delen van alles met elkaar
  Maar dat er bloemen op mijn tafel stonden van de kinderen toen ik thuis kwam uit Zeeland ,as verstrooid v mijn moeder, was dat toch wel
  heeeeel lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *