Peugeot 208

Op 6 april 2018 kreeg ik hem. Mijn supernieuwe, glimmende en heel erg eigen Peugeot 208 die ik in Italië kocht. Een paar dagen later reden we samen, mijn nieuwe bolide en ik, naar Nederland. Muziek aan en gaan. Tasje met lekkere hapjes en drankjes op de passagiersstoel.

In Nederland aangekomen parkeerde ik de diepblauwe auto voor de deur. De buren kwamen er omheen staan en riepen superlatieven. Een aanwinst voor het straatbeeld. Iedereen blij.

Le Peugeot Bleu verhuisde mee naar Markelo en schittert op de oprit. Maar hij is eenzaam. Na bijna drie jaar staat er een krappe 15.000 km op de teller.

Als we na twee maanden Italië weer in Twente zijn start hij direct. Hoopvol dat we een lange rit gaan maken. We rijden naar Alphen aan den Rijn en terug maar dan is er wéér die oprit.

Als liefhebbende autobezitter trek ik me het lot van de Peugeot aan. En dus zoek ik een nieuwe eigenaar. Iemand die hem kilometers laat vreten, hem gas geeft en laat shinen.

Bel me maar: 06-23145545

Specificaties:

*Peugeot 208 1,2 executive
*Handgeschakeld, benzine motor
*15.500 km
*Audio installatie, multimedia voorbereiding, cruise control, climat control, parkeersensoren voor en achter, auto-parkeersysteem.

*Zomer- en winterbanden
*op kenteken gezet 2020
* Euro 12.500

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *