Sneeuwballen zijn leuk!

Ik zie een feelgood-filmpje op LinkedIn. Politieagenten gooien sneeuwballen met een groepje burgers. Heerlijk om naar te kijken en een verademing in deze tijd. De meeste reageerders vinden het ook leuk. Maar er zijn ook reacties van lezers die denken dat het een vooropgezet plan is om de politie in de goed blaadje te zetten. Er zijn mensen die sneeuwballen gooien vergelijken met stenen gooien. Ik lees dat iemand vindt dat dit spel van drie leuke agenten het gedrag van de rest van de rotte peren niet goedpraat. En ga zo nog maar door. Ik merk bij het lezen van deze verzuurde opmerkingen dat ik er allergisch voor ben. Hoe kun je zó negatief denken. Hoe leef je dan zélf?

Snel zoek ik de positievelingen op. Daarvan heb ik er gelukkig véél in mijn netwerk. En ik besluit dat ik me niet laat beïnvloeden door zuurpruimen. Maar ik kreeg er toch even jeuk van.

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *