Stickers van IKEA

Wij hebben van die handige bakjes van Ikea in allerlei maten. Maar er waren al heel wat dekseltjes kapot dus kochten we er een paar bij.

Thuisgekomen wilde ik de productstickers eraf halen maar dat was onmogelijk! Googelen naar de oplossing leerde dat ik niet de enige ben met deze uitdaging. Al sinds 2014 worden er vragen gesteld door mensen die worstelen met de stickers.

Lampolie

Ikea geeft zelf als oplossing: Inweken met lampolie. Nu had ik zelf geen lampolie in huis maar wel babyolie. Vol vertrouwen smeerde ik de deksels ermee in. Na een poosje zag ik dat de olie was ingetrokken. Maar loslaten ho-maar!

Twitter

Ik stelde de vraag aan mijn vrienden op Twitter. En zoals je van vrienden kunt verwachten kwamen er tips. Heel veel tips!

Dasty!

Uiteindelijk werkte voor mij het beste: Dasty superontvetter van de Wibra. Ik spoot het op de sticker, even in laten werken en de stickers gingen er met een klein beetje pulken af. Ik gebruik  Dasty sowieso al voor alles dus ik had het kunnen weten!

Maar… beste IKEA… wordt het niet eens tijd dat er een oplossing komt die én duurzaam én klantvriendelijk is? Of lever er een fles Dasty bij.

33 tips

Wil je alle tips weten? Hieronder de hele lijst! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *