Vakantie

Er is een plek onder de Italiaanse zon waar je kunt “zijn” zoals het is bedoeld. Waar je ervaart wat ruimte is. Ruimte om je gedachten de vrije loop te laten. Of om helemaal niets te denken. Je kijkt uit over het glooiende platteland van Montenero di Bisaccia. Je ruikt de natuur. Je hoort de natuur. Je voelt!

Als je wakker wordt en je doet je gordijnen open zie je de olijfboomgaard. Met een beetje geluk kijk je in de ogen van een vos. De zon is al over de berg. Je kijkt een tijdje en gaat dan zitten op het terras waar wij de tafel voor je hebben gedekt. Je zoekt je zonnebril. Neem je eerst een fruit-smoothy of toch het gekookte eitje? Koffie, dat sowieso! Een kat komt nieuwsgierig kijken of er iets te halen valt. Vogels zingen je de oren van je hoofd. Een trekker rijdt voor je het land op.

Na nog een cappuccino bedenk je wat je wil, dat boek lezen op het stilte-terras of toch even een wandeling maken. Of iets toeristerigs doen? Als je er niet uitkomt helpen wij je iets uitzoeken. Mogelijkheden genoeg!

Wat Italië betreft mogen de toeristen weer komen. En wat ons betreft ook. Vraag ons naar de mogelijkheden en pak je koffer.
Klik hier voor meer informatie

2 gedachten over “Vakantie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *