Het waren twee fantastisch weken

Het begon op woensdag met de komst van mijn dochter en haar jonge gezin. De kleine man was net 11 weken oud. We keken elkaar aan en we hadden meteen een klik. ‘s Morgens om 5.30 uur werd hij bij ons afgeleverd en de nieuwbakken ouders sliepen uit. Wat een feest!

De vrijdag erna kwamen er 23 weekendgasten om te oogsten. Nog meer feest! Het weer zat mee, maar er viel toch, net toen we aan het oogsten waren, een klein buitje. We stopten de harken en begonnen vervroegd aan de lunch. Na het eten was er weer zon en de aanwezige jongelui wisten niet hoe snel ze in de boomgaard moesten komen. Met een fantastische oogst als resultaat.

De gasten vertrokken weer en ook het jonge gezin. Diezelfde avond kwamen de nieuwe logees aan. Het was even flink aanpoten om de gastenverblijven weer netjes te krijgen. Iedereen wil toch een schone (bad)kamer en een lekker fris bed.

De zon scheen het tweede oogstweekend uitbundig en de harken ratelden de olijven naar beneden. Het was wéér de jeugd die er geen genoeg van kreeg. Ze beloofden ons om volgend jaar met hun vrienden terug te komen. Dat deed ons besluiten om in 2022 een werkweek te organiseren. Een week met veel oogsten maar zeker ook met uitjes en plezier. www.mooimolise.nl/plukken

Na tweeëneenhalve week waren we weer samen en we dronken er een glas wijn op. Of misschien een paar meer. Moe, een beetje tipsy en voldaan kijken we terug op een geweldige periode met actieve, lieve, gezellige, vrolijke en warme mensen.

D a n k – j u l l i e – w e l !

Team 1
Team 2

5 gedachten over “Het waren twee fantastisch weken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *