B&B Vol liefde

Kijken jullile ook naar B&B Vol liefde?  Wij wel! Ook bij de eerste seizoenen probeerden we alle afleveringen te zien. Lekker gluren en soms met plaatsvervangende schaamte commentaar geven vanuit onze eigen veilige stoel.

2023

Ook dit jaar volgen wij de avonturen van B&B-eigenaren op zoek naar de liefde. Althans, dat proberen we.

Regelmatig kijken we elkaar verbaasd aan omdat we ons niet herkennen in de gesprekken. Het gaat niet meer over: “Ik vind jou een leuke meid” maar: “Ik vind jou in lijn met mijn purpose” Of zoiets hè… want precies navertellen kan ik het niet.

Zonnevlecht

Dwalende energieën die al dan niet belemmerd worden door een verwarde zonnevlecht. Goede vibes die heel nice en sick zijn maar toch niet de vonk doen overvliegen.

Niet  samen de kroeg in om elkaar te leren kennen maar elkaar toeschreeuwen op een toren. Als een man zo tegen mij zou staan te schreeuwen als Walter tegen Ingrid dan zou ik hem een enrome knal voor zijn brullende kop verkopen. Doe normaal zeg.

Clean knuffelen

In dezelfde week kijken wij “Ik vertrek”. Hier zien we hoe de nieuwbakken bewoners van een bouwval voelen dat hun nieuwe huis niet overal even clean is. Dat zagen wij meteen al aan de lekkende muren maar dat bedoelden ze, geloof ik, niet.

Natuurlijk passen wij ons meteen aan aan de nieuwe tijd. Een knuffel duurt meer dan acht seconden anders telt hij niet. De buurman die we een tijd niet hadden gezien was niet erg enthousiast trouwens. Hij wrikte zich al na vier tellen los. Moet hij weten! Ouderwets type!

Vibes

Dré vroeg mij onlangs tussen neus en lippen door of ik hem aantrekkelijk vond. Kon ik niet op antwoorden omdat ik net een beetje zat met een verkoudheid. Maar ik kan wel meer dan 8 seconden met hem knuffelen. Dat dan weer wel. Toch ben ik voor de zekerheid de boomgaard ingelopen met twee gebroken takjes om te ontdekken of er we nog ergens vibes hadden.

La bella vita

Het is me duidelijk. Wij hebben een afslag gemist. Klop ook wel want we zitten in the middle of nowhere in Zuid-Italië. Waar de tijd stil staat en het leven goed is.

4 gedachten over “B&B Vol liefde”

  1. Heerlijk is het om te kijken. Ik was al fan bij de 1e serie. Maar niemand keek ernaar. Was een beetje not done. Ook bij vriendinnen. Maar nu is het zo populair met krantenartikelen en vrijdag stond het bij de kijkcijfers op plek 2.
    Heerlijk en die zwevers zijn verschrikkelijk. Mijn favoriet is Debby, maar die kan wel onaardig uit de hoek komen. Maar die mannen zijn ook wel erg met zichzelf ingenomen!

  2. Nee hoor, jullie hebben geen afslag gemist. Ik kijk ook vol verbazing naar het grote aandeel zweverige types in deze editie. Blijf maar lekker nuchter en met beide voeten op de grond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *