Een rondje plas

Er moet dus nog heel wat water door de Rijn eer ik in New York een beetje mee kan komen.

winter 2010

Ik heb hulp gekregen van Eric. Hij maakte vorig jaar ook deel uit van het loopgroepje van de sportschool. Ook hij heeft afgelopen jaar niet veel getraind. We kunnen er dus samen tegenaan. We trainen twee keer per week. Voorlopig houden we het bij het rondje om de plas. Dat hij twee keer mijn lengte en half mijn leeftijd is maakt dat hij nu, na een paar weken, begint uit te lopen. Maar ik geef niet zo snel op en ik merk dat het me helpt dat hij me uitdaagt.

Matthijs heeft me ook gevraagd met hem te gaan lopen. Dat zou dus een mooie derde training in de week kunnen zijn.

Gisteren heb ik trouwens een hartslagmeter gekocht. Maar hij ziet mijn hartslag niet. En ik heb echt een kloppend hart… ik weet het zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *