Relatietest

Verhuizen

Wij zijn een team! Als je samen kunt verhuizen zonder een onvertogen woord, je elkaar niet in de weg loopt en uiteindelijk alles op z’n plek staat zonder dat er iemand gewond is, dan mag je wel zeggen dat je bent geslaagd voor de relatietest. We hebben een vloer, een keuken, badkamer en huisraad uitgezocht en we zijn het ééns! Gewoon in één keer hè…

Nou ja, behalve dan die ene keer toen we net het bed hadden besteld en ik ergens anders een leuker bed zag. En die keer dat we de keuken met de keukenman helemaal tot op detail op tekening hadden en ik om een grote ernstige aanpassing vroeg.

Zelfs toen de huurbus nadat hij was uitgeladen tien centimeter hoger was, ik gewoon de garage uit reed en daarbij de dakventilator met veel kabaal verloor, keken wij elkaar schouderophalend aan.

Dré heeft inmiddels een innige relatie met heel veel mensen van KPN omdat de levering van internet nogal een dingetje blijkt te zijn. Maar hij blijft rustig en weet allang dat je met stroop meer vliegen vangt dan met iets anders.

We zijn nog niet klaar hoor. Hopelijk voor de kerst. Maar het belangrijkste is geregeld: voer voor de eekhoorns en de vogeltjes.

4 gedachten over “Relatietest”

  1. Mooi om te lezen Ing. Maar bij verhuizen krijgt iedereen z’n deel, hoe goed je het ook voorbereidt. En het hoort er ook een beetje bij ….

    Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *