Tropilex

Soms wordt mij gevraagd of ik een blog wil schrijven over een artikel dat aangeprezen wil worden. En als ik daar enthousiast over ben dan doe ik dat. Ik probeer het artikel uit en als het me bevalt blijf ik het gebruiken en kan ik er vol overtuiging een verhaaltje over schrijven.

Tropilex

Of ik over de hangmatten van Tropilex wilde bloggen hoefde ik geen moment na te denken. Ik kén ze namelijk al!

Onze heerlijke hangmat hangt op zo’n handige standaard in de olijfboomgaard.  Als je dan een minuutje wilt uitrusten kun je daar even tot jezelf komen. Je trekt de standaard naar een prettige plek in de schaduw en klaar. Zo’n minuutje wordt dan altijd een uur want je valt in slaap. Geheid.

Slapen

Dat gaat zo: Eerst klim je in de hangmat. Ik ben inmiddels een gevorderde gebruiker dus ik lig in één keer. Dan wieg je jezelf wat heen en weer door af en toe een been te bewegen. Maar van dat wiebelen word je een beetje moe dus stop je er op enig moment mee. Dát is het moment waarop je ogen dicht gaan.

Boomgaard

Zie jij jezelf ook in zo’n hangmat liggen? Half in de zon, een beetje in de schaduw, binnen gehoorafstand van vogels en cicaden, net ver genoeg van het huis om niet gestoord te worden door wachtende werkjes. Het intense kleur van de stof kleurt vrolijk bij de natuurlijke tinten van de boomgaard.

Jij wilt dat ook? Dat kan! Je kunt ervoor naar Zuid-Italië rijden en bij ons aankloppen maar je kunt  er natuurlijk ook zelf eentje aanschaffen. Dat kan via onderstaande links:

Klik hier: Hangmatwereld of hier: Tropilex of hier: Hangmatgigant
Voor hangmatten, hangstoelen, babyhangmatten en allerlei leuke accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *