Klaar!

Startnummers!
Monique heeft nummer 40.823 en ik heb nummer 36.783. We starten samen in The Blue Wave#3, Coral #40 om 10.30 uur. Ik hoop toch wel om 15.30 uiterlijk door de finish te zijn. Monique zal waarschijnlijk veel eerder binnen zijn. En voor wie het nog niet weet: De marathon is op zondag 4 november. 

Vluchtinformatie:
We vertrekken op woensdag 31 oktober om 13.25 met KL641. Om 16.35 plaatselijke tijd komen we aan en kunnen we meteen door naar de Halloween parade. http://www.halloween-nyc.com/index.php Op 7 november landen we weer op Schiphol. Om 12.00 uur.

Volgen?
Als je wilt kun je ons volgen. De marathon werd vorig jaar uitgezonden door Eurosport en door RTL7.
Wil je nóg meer betrokken zijn bij ons wel en wee dan gaat dat je geld kosten. De organisatie heeft het mogelijk gemaakt om vijf deelnemers te kunnen volgen: http://www.ingnycmarathon.org/entrantinfo/trackmyrunner.htm
Maaaaar…. Zodra het kan zal ik echt wel via Facebook en Twitter laten weten of én hoe we zijn gefinished.

Klaar!

De laatste training zit erop. Afgelopen donderdag heb ik mijn collega’s goodbye geknuffeld. De bestelling SIS-gel is, zij het met enige vertraging, op tijd bezorgd. Er zijn geen blessures die in de weg kunnen zitten. De extra batterij van de iPhone werkt perfect. We hebben alle voedingsadviezen gelezen en besloten dat het enige juiste dieet bestaat uit wat ik altijd al eet. Van al die pasta raken mijn darmen van slag en daar schieten we niks mee op. Ik loop prima op rauwe spinazie… (en gel en repen)

Alleen de koffer is nog niet gepakt. Wat moeten we in hemelsnaam meenemen? Wat voor weer wordt het? Moet er ruimte in de koffer blijven voor onze shop-resultaten? Heb ik wel een handbagagetas waar mijn loopschoenen in kunnen?

De Spibelt blijkt een ingenieuze uitkomst te zijn. In één waterafstotende lichtgewicht beltkunnen met gemak 6 gelletjes, drie repen én een iPhone met extra batterij. Flesjes drinken hoeven niet mee want er wordt onderweg meer dan voldoende aangeboden.

De tips en waarschuwingen stromen binnen. Neem een matje mee om de wachttijd op door te brengen. En iets warms dat je kunt achterlaten. Neem kleine Hollandse dingetjes mee om te kunnen ruilen met buitenlanders. (schijnt ook een sport te zijn) Zorg dat, als je benedendeks over de burg gaat, je in het midden blijft om de spetters van de bovendeks plassende heren niet over je heen te krijgen. Je voeten worden bij iedere verzorgingspost natter van de runners die met hun bekertjes drinken meteen weer doorrennen. Je glijdt uit over de lege gelzakjes. Kijk uit voor de hongerklop op 30 km. Spaar energie tijdens de marathon… die laatste snap ik natuurlijk wel, maar het klinkt toch grappig.

Nou, dan gaan we maar.
Goobye…. We only part to meet again! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *