Olivia

Katten, ze zijn er altijd wel op het platteland van Molise. De meesten wild en schuw. Maar zes jaar geleden kwam er eentje aanlopen die bleef. Dus gaven we haar een naam en brokjes in ruil voor kopjes.

Als dank schonk ze ons twee dochters. Zo hadden we drie katten. De dochters kregen samen dertien kittens waarvan we er twee hielden. Om te voorkomen dat er nog meer baby’s werden geboren brachten we de poezen naar de dokter. Vijf katten dus. Joep, de kater trok het niet met al die saaie dames en nam de benen.

Vier katten leefden gezellig om ons heen. Maar Zucca was oud en haar tijd kwam. 

Ondertussen in Napels

In Napels adopteerde een vriendin een zwerfkatje met als cadeautje een nestje kittens. Ze bestookte ons met foto’s en we gingen voor de bijl. Begin november komt Olivia bij ons wonen.

4 gedachten over “Olivia”

 1. Ik ben erg benieuwd hoe het straks samen met de andere 3 poezen samen gaat, prima denk ik zo. De naam Olivia past helemaal bij jullie, straks troetelnaam Olijfje?

   1. Leuk ! Wij de familie Olsthoorn,hadden een spits naam nl.Olly,
    Op school werden we al zo genoemd,in 1963 begon mijn broer
    Aan een collectie kinderkleding,onder het oog van mams,zij was coupeuse van haar vak ,en had een winkel waar zij uitzetten verkocht voor moeder en kind.het merk van de kinderen kleding werd Olly genoemd ,later Oillily kleurig
    Sterk en bont gekleurd. De verkoop over de hele wereld.
    Een leuke naam Olly .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *