Aftellen

Op 12 april 2011 begint het met een veel te duur diner. Deborah en ik genieten van de wijn en besluiten de marathon van New York te gaan lopen.  Het eerste blogbericht vertelt erover: [Blog]

We zijn nu tweeënhalf jaar verder en nog steeds heeft geen van ons beiden de 42,195 km volbracht. Maar binnenkort loop ik vóór! Letterlijk en figuurlijk.

Deborah heeft zich op het fietsen gestort en rijdt respectabele afstanden over indrukwekkende bergen. Monique werd meteen al enthousiast over het hele hardloopidee en is meteen gaan trainen om in 2012 mee te gaan naar New York.

De weken voor de NYC-marathon zijn hectisch. Lijstjes maken, gelletjes inslaan, wat eet, drink en beweeg je nog in de laatste weken… we zijn er helemaal hyper van. Totdat de orkaan Sandy de macht over New York overneemt. Even zijn we stil… IMG_9453
Maar de officials melden dat de marathon door gaat. Wij zitten in een van de eerste vliegtuigen die weer in NYC landen. De lichten is de stad zijn nog uit. We rijden door een spookstad. Gaan we híer rennen?

Nee dus. En dat is maar goed ook. Wij shoppen ons teleurstelling weg en doen ons tegoed aan vette hamburgers met friet en witte wijn.

13 september 2013.
Over twee weken gaan we richting Berlijn. Moeder en dochter. We zijn weer hyper, maar niet meer zo zenuwachtig. De lijstjes hebben we nog, we weten nu wat we nodig hebben aan gelletjes, paracetamol en carb-loaders. We gaan met de auto dus álles kan mee! De tickets zijn binnen en er wordt géén orkaan voorspeld. Als er geen andere rampen op het programma staan, lopen Monique en ik op 29 september 2013 onze eerste marathon in Berlijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *