Twaalf

@Ingridwittert is twaalf jaar oud!

15 jaar geleden maakte ik het Twitteraccount @Ingridkiekt aan. Ik wist niet zo goed wat ik er mee moest maar het medium intrigeerde me. Ik twitterde af en toe maar soms ook tijden niet. Mijn collega Bas -@Ooitbedacht – vertelde me de hoe het werkt, wat een hashtag is en hoe ik iemand moest volgen. Dankjewel Bas, je was een goede leraar. Maar ik deed toch iets verkeerd en mijn account werd gehackt. Er werden uit mijn naam Russische berichten verstuurd en uiteindelijk werd het account verwijderd. Tijd voor een nieuwe naam dus. @ingridwittert.
Nu wij in Italie wonen vind ik het leuk om op deze manier met Nederlanders contact te hebben én om de mooie Italiaanse regio Molise te laten zien. Om te delen wat ik meemaak. Superleuk dat er veel mensen zijn die graag een beetje meekijken in mijn leven. Welkom!
Als ik foto’s van Italie post gebruik ik de hashtag @DitisItalie
Er zijn inmiddels meer dan 10.000 mensen die mijn berichtjes volgen.

2012 eerste blog

Op 12 april 2012 publiceerde ik mijn eerste blog. In dat blog vertel ik dat ik met Deborah de marathon in New York ga lopen. De website ontwikkelde zich van Frontpage naar Publisher en uiteindelijk knutsel ik hem nu in elkaar met WordPress en Elementor. De blogs worden gelezen via Facebook, LinkedIn, de nieuwsbrief en Twitter. En via de website zelf natuurlijk. Met het programma Statcounter kan ik zien welke blogs het best worden gelezen.

Twaalf maanden nieuwsbrief

Twaalf maanden geleden verstuurde ik mijn eerste nieuwsbrief met een compilatie van blogs, nieuwsberichten en tweets. Twaalf nieuwsbrieven zijn er verstuurd en elke maand groeit het aantal abonnees.

Ik doe er gewoon nog twaalf jaar bij!

6 gedachten over “Twaalf”

  1. Hardstikke leuk om je te volgen Ingrid! Ik blijf dit doen zolang ik op twitter zit. Heel veel voorspoed en geluk in Italië. Groeten uit Geesteren ov.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *