About

Op 12 april 2011 schreef ik mijn eerste blog. Sindsdien schrijf ik over van alles en nog wat.

WIE BEN JIJ?

De blogs worden goed bezocht! Via het programma Statcounter zie ik welke blogs het best worden gelezen en hoe vaak dezelfde lezers terugkomen. Ik zie niet wie dat zijn. Maar ik ben er wél nieuwsgierig naar. Wie ben jij? Hoe oud ben je? Wat doe je? Kennen we elkaar? Waarom lees je mijn blogs? Ik vind het leuk als je mij volgt en een berichtje achterlaat.

WIE BEN IK

Mijn naam is Ingrid en ik ben geboren op 29 november 1958 in Apeldoorn. Ik ben een echte sagittarius. Wat ben jij?

Mijn kinderen zijn Matthijs (1986) en Monique (1987), beiden getrouwd. Mijn partner heet Dré. Wij zijn niet elkaars eerste liefde. Hoe wij elkaar vonden lees je hier. Bonus-oma ben ik ook. Alleen woont de jongedame met haar moeder in Texas. Net zoals de zoon van Dré. Dat is jammer want nu zien we elkaar niet zo vaak. Gelukkig is er FaceTime.

WERK

In mijn werkende leven was ik eerst politieagent, daarna juf, IT-er, accountmanager, commercieel directeur en zzp-er. Nu ben ik met vervoegd pensioen. Zit ik stil? Zéker niet! Hardlopen, zwemmen en tuinieren houden mij fit. En koken! Met een man die “eten” lekker vindt is dat een feest.

ITALIE EN MARKELO

Een groot deel van het jaar wonen wij in de provincie Molise, Italië. Daar hebben wij een boomgaard met 180 olijfbomen die elk jaar heerlijke biologische olie geven. Nou ja, géven… we moeten er wel iets voor doen om de olie in de fles te krijgen. Vrienden en bekenden willen maar wat graag komen helpen. www.mooimolise.nl Oh en we hebben er geheel per ongeluk, vijf katten! Hoe dat komt lees je hier. De overige tijd zijn we in ons boshuis in Markelo.

SOCIAL MEDIA

Volg mij ook op:
Twitter @ingridwittert
Facebook klik hier
LinkedIN klik hier
Strava klik hier

Mailingrid@ingridschouten.nl
Telefoon06 – 23 14 55 45