About

Op 12 april 2011 schreef ik mijn eerste blog. Sindsdien schrijf ik over van alles en nog wat.

WIE BEN JIJ?

De blogs worden goed bezocht! Via het programma Statcounter zie ik welke blogs het best worden gelezen en hoe vaak dezelfde lezers terugkomen. Ik zie niet wie dat zijn. Maar ik ben er wél nieuwsgierig naar. Wie ben jij? Hoe oud ben je? Wat doe je? Kennen we elkaar? Waarom lees je mijn blogs? Ik vind het leuk als je mij volgt en een berichtje achterlaat.

WIE BEN IK

Mijn naam is Ingrid en ik ben geboren op 29 november 1958 in Apeldoorn. Ik ben een echte boogschutter. Wat ben jij?

Mijn partner heet Dré. Samen hebben wij vier kinderen.
Wij zijn de opa en oma van Izzy, Olivier en Florian.

WERK

In mijn werkende leven was ik eerst politieagent, daarna basisschooljuf, IT-trainer, accountmanager, commercieel directeur en zzp-er. Nu ben ik met vervoegd pensioen en olijvenboerin. Zit ik stil? Zéker niet! Wandelen en tuinieren houden mij fit. En koken! Met een man die “eten” lekker vindt is dat een feest.

ITALIE EN MARKELO

Een groot deel van het jaar wonen wij in de regio Molise, Italië. Daar hebben wij een boomgaard met 150 olijfbomen die elk jaar heerlijke biologische olie geven. Nou ja, géven… we moeten er wel iets voor doen om de olie in de fles te krijgen. Vrienden en bekenden willen maar wat graag komen helpen. www.mooimolise.nl Oh en we hebben er geheel per ongeluk, vijf katten! Hoe dat komt lees je hier. De overige tijd zijn we in ons boshuis in Markelo.

SOCIAL MEDIA

Volg mij ook op:
Twitter @ingridwittert
LinkedIN klik hier

Mail: ingrid@ingridschouten.nl
Telefoon: 06-23145545